Varumärkesbyggande & grafisk design

Crafting unique brand identities and engaging visual designs to help your business stand out in the crowded market and connect with your target audience

Varumärkesidentitet som talar till dina kunder

Vi specialiserar oss på att skapa varumärkesidentiteter som inte bara ser visuellt tilltalande ut, utan också effektivt kommunicerar din unika värdeerbjudande till dina kunder och målgrupp. Vi förstår att en stark varumärkesidentitet är avgörande för att bygga långvariga relationer med dina kunder och etablera en tydlig position på marknaden.

Är omdesignning av varumärket något för dig?

Omdesign av varumärket kan vara ett kraftfullt verktyg för företag som vill förbli relevanta och konkurrenskraftiga på en ständigt föränderlig marknad.

Om minst en av följande påståenden stämmer in på dig:

  • du har aldrig skapat en konsekvent visuell identitet;
  • ditt företag har genomgått betydande förändringar;
  • din nuvarande varumärkesidentitet talar inte längre till din målgrupp;
  • du har svårt att sticka ut på en överfylld marknad;


är det en indikation på att varumärkesdesign kan vara rätt val för dig.

På Pikus.IT kan vi hjälpa dig att bedöma om omdesign av varumärket är rätt steg för ditt företag och vägleda dig genom omdesignprocessen för att säkerställa att din nya varumärkesidentitet noggrant återspeglar din företagspersonlighet och effektivt kommunicerar dina viktigaste budskap till din målgrupp.

Vad får du?

Strategi

Vi utvecklar en unik och övertygande varumärkesidentitet som återspeglar din företagspersonlighet och resonerar med din målgrupp.

Logotyp

Vi designar en logotyp som på ett korrekt sätt representerar ditt företag och kommunicerar dina viktigaste budskap till din målgrupp.

Färgpalett

Din varumärkesfärgpalett är en viktig del av din varumärkesidentitet, och vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla en färgsättning som på ett korrekt sätt återspeglar din varumärkespersonlighet och resonerar med din målgrupp.

Typografi

Din varumärkes typografi är en viktig komponent i din varumärkesidentitet. Vi väljer noggrant typsnitt som är lämpliga för ditt varumärke och utvecklar ett system som kan användas konsekvent i alla dina marknadsföringsmaterial.

Varumärkesbok

Din varumärkesbok är en omfattande guide till din varumärkesidentitet, inklusive din varumärkesstrategi, logotyp, färgpalett, typografi och andra viktiga element i din varumärkesidentitet.

Andra projekt

Utöver att utveckla din varumärkesidentitet erbjuder vi även ett brett utbud av andra grafiska design-tjänster för att hjälpa dig att marknadsföra ditt företag och kommunicera dina viktigaste budskap effektivt.

Det är dags! Förändra bilden av ditt varumärke nu!

Vårt team av kreativa designers och varumärkesspecialister arbetar nära dig för att förstå dina affärsmål, värderingar och målgrupp för att skapa en unik varumärkesidentitet som noggrant återspeglar din företagspersonlighet. Vi använder oss av ett samarbetsinriktat tillvägagångssätt för att designa en varumärkesidentitet som resonerar med dina kunder och effektivt kommunicerar dina viktigaste budskap.

Oavsett om du precis har startat eller vill förnya din befintliga varumärkesidentitet kan vi hjälpa dig att utveckla en varumärkesstrategi som sätter dig isär från konkurrensen. Från logodesign och färgscheman till typografi och budskap, lägger vi stor vikt vid varje detalj för att säkerställa att din varumärkesidentitet är konsekvent på alla plattformar och touchpoints.

Med vår expertis inom varumärkesbyggande kan vi hjälpa dig att skapa en stark och igenkännbar varumärkesidentitet som uppmuntrar kunder att använda dina tjänster. Vårt mål är att göra ditt varumärke synligt i en konkurrensutsatt marknad, bygga varumärkeslojalitet och slutligen driva företagstillväxt.