Webbplats & online butik

Ta det första steget mot din nya, effektiva och visuellt imponerande webbplats eller onlinebutik.

Din online-närvaro spelar roll!

I dagens digitala tidsålder är det avgörande för alla företag att ha en online-närvaro. Vi kan hjälpa dig att skapa en professionell, användarvänlig och engagerande webbplats som kommer att visa upp ditt varumärke och dina tjänster för potentiella kunder.

Vi täcker alla dina behov

Oavsett om du behöver en enkel webbplats eller en komplex onlinebutik så har vi dig täckt. Vi är specialiserade på både WordPress/WooCommerce och dedikerade lösningar, vilket säkerställer att vi kan skapa den perfekta webbplatsen eller onlinebutiken som passar dina behov.

Webbplatser och onlinebutiker som skapats av Pikus.IT är snabba, väloptimerade och redo för SEO och marknadsföring. Vår erfarenhet och kunskap inom grafisk design och marknadsföring gör att vi kan skapa webbplatser som inte bara ser bra ut utan också är utformade för att konvertera besökare till kunder.

Vår process är enkel, effektiv och anpassad efter dina behov. Vi börjar med att förstå ditt företag och din målgrupp, skapar en varumärkesstrategi som resonerar med dina kunder. Sedan designar vi en webbplats som återspeglar ditt varumärke och skapar en exceptionell användarupplevelse. Slutligen lanserar vi din webbplats och ser till att den är optimerad för sökmotorer och redo för marknadsföring.

Vänta inte längre med att ta din online-närvaro till nästa nivå. Kontakta oss idag och låt oss skapa den perfekta webbplatsen eller onlinebutiken för ditt företag.

 • Anpassad design

  Vårt team av erfarna designers och utvecklare kommer att arbeta nära dig för att säkerställa att din webbplats återspeglar ditt varumärke och uppfyller alla dina affärsmål.

 • WordPress & WooCommerce

  Dessa populära innehållshanteringssystem (CMS) erbjuder flexibilitet, skalbarhet och användarvänlighet, vilket gör det enkelt för dig att uppdatera och hantera din webbplats själv. Vi erbjuder också träning i redigering av webbplatsinnehåll, så att du enkelt kan göra ändringar när du behöver.

 • Anpassad lösningar

  Om ditt företag kräver en mer komplex lösning kan vi skapa en anpassad dedikerad webbplats eller onlinebutik som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Våra erfarna utvecklare kommer att arbeta med dig för att skapa en unik webbplats som uppfyller alla dina affärsbehov.

 • Garanti och support

  Vi står bakom vårt arbete och erbjuder 6 månaders garanti på alla våra webbplatser och onlinebutiker. Dessutom erbjuder vi 2 månaders teknisk support för att säkerställa att du alltid vet hur du smidigt kan redigera din webbplats.

Why is WordPress the right choice?

Även om SaaS-lösningar som Wix och Squarespace kan verka tilltalande när det gäller användarvänlighet, kan de på lång sikt vara ett dåligt val på grund av deras prissättningsmodell och begränsade funktionalitet. Med WordPress har du full kontroll över din webbplats och kan välja bland tusentals tillägg och teman för att anpassa den efter dina behov. Dessutom äger du din webbplats och dess data, så du är inte låst till en prenumeration eller begränsad av plattformens funktioner. WordPress är också högt optimerad för SEO och marknadsföring, vilket gör det till ett utmärkt val för företag som vill etablera en stark online-närvaro. Med vår erfarenhet och kunskap inom grafisk design och marknadsföring kan vi hjälpa dig att bygga en snabb, väloptimerad och mycket funktionell webbplats som uppfyller dina specifika behov.

Om du är

 • Sugen bloggare som vill dela dina berättelser;
 • Små eller medelstora företag som söker en professionell online-närvaro;
 • Entreprenör som startar din egen onlinebutik;
 • Frilansare eller professionell som vill visa upp ditt arbete genom en webbplats;
 • Ideell organisation som söker skapa en online-plattform för sin verksamhet.

kan du vinna

 • En modern, professionell och användarvänlig webbplats eller onlinebutik som representerar ditt varumärke och hjälper dig att sticka ut från konkurrensen.
 • En webbplats eller onlinebutik som är optimerad för sökmotorer och designad för att omvandla besökare till kunder, vilket leder till ökad försäljning och intäkter för ditt företag.
 • Möjligheten att enkelt hantera din webbplats eller onlinebutik, inklusive att lägga till nya produkter, uppdatera innehåll och mer, med hjälp av ett användarvänligt innehållshanteringssystem.
 • En responsiv design som ser till att din webbplats eller onlinebutik ser bra ut på alla enheter, från skrivbord till smartphones.
 • En snabb och säker webbplats eller onlinebutik som ger en fantastisk användarupplevelse och bygger förtroende hos dina kunder.
 • En kostnadseffektiv lösning som levererar högkvalitativa resultat och ger en stark avkastning på investeringen för ditt företag.

Det är dags!

Oavsett om du är en småföretagare som vill etablera en online-närvaro eller ett etablerat företag som vill förbättra din befintliga webbplats eller onlinebutik, är våra webbplats- och onlinebutiktjänster utformade för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Vi arbetar med en bred kundbas, från startups och entreprenörer till stora företag, inom olika branscher, inklusive e-handel, hotell och restaurang, hälso- och sjukvård med mera. Oavsett storlek eller bransch har vi expertisen och erfarenheten att leverera en webbplats eller onlinebutik som ger resultat och hjälper dig att nå dina affärsmål.

Genom att klicka på knappen nedan och skicka oss din brief tar du det första steget mot din nya, effektiva och visuellt imponerande webbplats eller onlinebutik. Vi kommer noggrant att analysera dina behov och ge dig ett individuellt erbjudande som uppfyller alla dina krav. Med vår erfarenhet och kompetens inom webbdesign, utveckling och marknadsföring garanterar vi att din online-närvaro kommer att vara optimerad för framgång. Tveka inte att kontakta oss idag! Vi kommer att höra av oss inom kort för att diskutera ditt projekt i mer detalj.