Din pålitliga digitala partner

Upptäck våra kreativa lösningar och vårt åtagande för kundnöjdhet. Vi arbetar som ett team för vår gemensamma framgång.

Vår mission

Kreativitet & innovation

Vi tror att kreativitet och innovation är avgörande för att leverera exceptionella digitala lösningar som sticker ut från konkurrensen. Vårt team av experter utforskar ständigt nya idéer och teknologier för att utveckla skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders unika behov.

Kundnöjdhet

Vårt åtagande för kundnöjdhet är kärnan i allt vi gör. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras mål och utveckla personliga lösningar som överträffar deras förväntningar. Vi tror att att bygga långsiktiga relationer med våra kunder är nyckeln till gemensam framgång.

Kontinuerlig förbättring

Vi är engagerade i kontinuerlig förbättring. Vi lär oss ständigt och håller oss uppdaterade med de senaste verktygen och teknologierna för att säkerställa att vi levererar lösningar som möter våra kunders ständigt föränderliga behov. Vi tror att genom att vara steget före kan vi hjälpa våra kunder att hålla sig före konkurrensen.

Om Karolina

Front-end programmer och sociala medier-specialist. Hennes passion är att skapa innovativa webblösningar som inte bara ser vackra ut utan också fungerar effektivt. I över 10 år har hon hjälpt företag att bygga sin online-närvaro och skapa ett trovärdigt varumärke på internet. Hon är författare till utbildningskurser och webbinarier om WordPress, online-marknadsföring och skapande av en visuell varumärkesidentitet. Hon är medskapare av Pikus.IT-byrån, där hon entusiastiskt genomför sina projekt och delar med sig av sin kunskap.

Privat är hon författare till portalen LikeSweden.com, som fokuserar på Sverige-relaterat innehåll. Hon är också entusiastisk spelare av datorspel, särskilt Counter-Strike: Global Offensive, The Sims och Assassin’s Creed-serien. Hon älskar att tillbringa tid med sin familj och ta promenader med sin hund.

Om Tomas

Grafisk formgivare, sociala medier-specialist och specialist inom online-annonsering. I över 10 år har han skapat effektiva reklamkampanjer för företag på plattformar som Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest och Google Ads. Han är expert på att skapa grafik och marknadsföringsvideor samt förbereda engagerande reklamtexter. Som medgrundare av Pikus.IT-byrån hjälper han företag att uppnå framgång online genom att erbjuda omfattande stöd inom marknadsföring och försäljning.